SUMMER SALE %
SUMMER SALE %

SUMMER SALE %     SUMMER SALE %     SUMMER SALE %

Áru egyszerű és gondmentes visszaküldése

Előfordult Önnel, hogy a megrendelt áru nem nyerte el a tetszését, esetleg nem felelt meg elvárásainak?

Az üzleti feltételek szerint a vásárlónak joga van 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni az árut. Elég, ha kitölti az alábbi online visszatérítési űrlapot és alábbi és visszaküldi nekünk az árut az alábbi információk alapján. Az áru azonban nem lehet használt, minden eredeti címkével rendelkeznie kell és az eredeti csomagolásban kell lennie. Ha az áru sérült vagy használt, az eladó csökkentheti a visszatérítendő összeget.

Amennyiben úgy dönt, hogy az árut nem szeretné megtartani, kérjük küldje vissza hozzánk az alábbi lehetőségek egyikével: 

Amennyiben Magyar Postán keresztül küldi vissza a csomagot: 

Magyar Posta - Frogman s.r.o. / 22828N FLK 
1985 Budapest 
Hungary 
 

Amennyiben nem a Magyar Postán keresztül küldi vissza a csomagot: 

Frogman / 22828N 
FLK-Magyar Posta - Sikátorpuszta Hrsz.: 5453/18 
2151 Fót 
Hungary 

Amennyiben úgy dönt, hogy az árut ingyenesen, csomagponton keresztül szeretné visszaküldeni, kérjük írja a csomagra a következő ID számot: ID: 965 653 77 és a rendelése számát és a csomagot adja le a kiválasztott csomagponton (üzlet, áruház, kiadópont). A csomag feladásáról a helyszínen fog kapni biozonylatot is.  

A visszaküldéshez szolgáló csomagpontokat az alábbi linken találja. Elég ha a keresőbe beírja a várost és az oldal kikeresi Önnek az elérhető csomagpontokat. 

https://www.packeta.hu/atvevohelyek 

Amint megérkezik a visszaáru, felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Köszönjük a türelmét.