Önvédelem

(82)

Különböző helyzetek vannak az életben, sajnos a legkellemetlenebbek azok, amikor féltjük a saját vagy a hozzánk közel állók biztonságát. Az általánosan elérhető önvédelmi eszközök könnyen hordozhatók, praktikusak, általában elférnek a zsebben, sokukat a kezünkbe is elrejthetjük, vagy övön hordozhatóak, használatuk egyszerű és gyors.

A használat sebessége a tárolási helytől függ, ezért kéznél kell lenniük. Általános választás az emberek és állatok ellen használható védekező permetező kaszer, fúvókával vagy permetező köddel. Az elektromos kábítófegyver, vagy akár az áramütés közvetlen védelemre alkalmas, és a spray-kkel szemben az az előnye, hogy zárt helyiségekben használható, például otthoni bejáratoknál vagy taxiknál. Különböző méretű teleszkópos botokat általában övtokkal árusítanak, de zsebben is hordozhatók.

A védekezés kapcsolattartó eszközei közé tartozik a koga, a yawara, egy nem feltűnő taktikai toll, amelyben jó áttanulmányozni a felhasználás előtt a maximális hatás elérése érdekében. Szükséges azonosulni az egyes védekezési eszközökkel és gyakorolni azok használatát, így veszélyes pillanatokban nem ér miket meglepetés.

Ár:
1280 Ft
205200 Ft
81 terméket
Gyártók
Termék típusa
Térfogat
Tömeg
Átmérő
Magasság
Szín
Anyag
Tinta színe
Bélés típusa
Funkciók
Tömeg
Hosszúság
Átmérő
Csomagolás tartalma
Penge anyaga
Markolat anyaga
Zárszerkezet
Penge hossza
4.5 cm
9.5 cm
Teljes hossz
14.3 cm
21.6 cm
Markolat hossza
Penge vastagsága
Tömeg
19.8 g
80 g
Penge típusa
Felhasználási terület
Egykezes nyitás
Kés típusa
Nyitás típusa
Kapocs
Származási ország
Szín
Hosszúság
Edzett
Szín
Termékszűrő:
Cold Steel Koga SD1 91K - KNIFESTOCK

Cold Steel Koga SD1 91K

Szállításra kész
6 660 Ft ÁFA-val
5 860 Ft
Böker Plus MPP SZÜRKE 09BO091 - KNIFESTOCK

Böker Plus MPP SZÜRKE 09BO091

Utolsó darab - Bazár termék
12 300 Ft ÁFA-val
6 400 Ft