Önvédelem

(95)

Különböző helyzetek vannak az életben, sajnos a legkellemetlenebbek azok, amikor féltjük a saját vagy a hozzánk közel állók biztonságát. Az általánosan elérhető önvédelmi eszközök könnyen hordozhatók, praktikusak, általában elférnek a zsebben, sokukat a kezünkbe is elrejthetjük, vagy övön hordozhatóak, használatuk egyszerű és gyors.

A használat sebessége a tárolási helytől függ, ezért kéznél kell lenniük. Általános választás az emberek és állatok ellen használható védekező permetező kaszer, fúvókával vagy permetező köddel. Az elektromos kábítófegyver, vagy akár az áramütés közvetlen védelemre alkalmas, és a spray-kkel szemben az az előnye, hogy zárt helyiségekben használható, például otthoni bejáratoknál vagy taxiknál. Különböző méretű teleszkópos botokat általában övtokkal árusítanak, de zsebben is hordozhatók.

A védekezés kapcsolattartó eszközei közé tartozik a koga, a yawara, egy nem feltűnő taktikai toll, amelyben jó áttanulmányozni a felhasználás előtt a maximális hatás elérése érdekében. Szükséges azonosulni az egyes védekezési eszközökkel és gyakorolni azok használatát, így veszélyes pillanatokban nem ér miket meglepetés.

Ár:
960 Ft
60800 Ft
95 terméket
Gyártók
Termék típusa
Térfogat
Tömeg
Átmérő
Magasság
Teljesítmény
Funkciók
Tölthető
LED lámpa
Tömeg
Hosszúság
Szín
Anyag
Bélés típusa
Funkciók
Tömeg
Hosszúság
Átmérő
Hosszúság
Edzett
Szín
Termékszűrő:
Fenix T5Ti titánkék T5TIBLUE - KNIFESTOCK

Fenix T5Ti titánkék T5TIBLUE

Szállításra kész
27 450 Ft ÁFA-val
24 000 Ft
Books Plus MPP TITAN 09BO066 - KNIFESTOCK

Books Plus MPP TITAN 09BO066

Szállításra kész
25 620 Ft ÁFA-val
22 400 Ft
Cold Steel Koga SD1 91K - KNIFESTOCK

Cold Steel Koga SD1 91K

Szállításra kész
4 758 Ft ÁFA-val
4 160 Ft