Blog

/ 20 megjelenő cikk
A "santoku" szó jelentése "három erény". Ennek a késnek a nevét úgy választották ki, hogy a három fő felhasználási területét – vágás, szeletelés és aprítás – jellemezze
Az Ön által használt eszközök sok megmunkáláson mennek keresztül, és a megfelelő gondozásuk és csiszolásuk ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy könnyebbé tegye az életét, valamint a feladatok gyorsabb elvégzéséhez és a munka általános sikeréhez.
Az amerikai UltiClip cég biztosan nem újdonság a rejtett viselésű tokok területén. A több mint egy évtizedes tapasztalat és az innovatív megközelítés kivételes csatokat hozott a piacra a tokokhoz, amelyekkel fegyverei rejtve maradnak mindennapi viselkedésük során is.
Az évek során a zsebkés gyártók folyamatosan új mechanizmusokat állítottak elő termékeik használatának megkönnyítése érdekében. Az egyik kihívás, amely sok mérnök befektetési szellemét inspirálta, az volt, hogy egy kézzel kinyitotta a pengét.
Tudta, hogy 3 liter vízre van szükség egy üveg víz csomagolásához? Képzelje el, mennyi vizet takaríthat meg egy újrafelhasználható palackkal. És mi történik, ha egy évig többször élvezi a kávét egy bögréből?
Minden nap tart magánál kést? Bizonyára került már olyan helyzetbe, hogy valamit vágnia vagy szeletelnie kellett, olyankor hasznos, ha kéznél van egy kés. Vizsgálja meg közelebbről az összecsukható kések karbantartását, különös tekintettel a csapágyak kenésére. A helyes eljárás ugyanis jelentősen meghosszabbíthatja a kés élettartamát, és garantálja, hogy minden körülmények között megbízhatóan működjön.
A kiváló minőségű Fenix ​​zseblámpák nemcsak a hagyományos zseblámpáknál nagyobb fényárammal készülnek, hanem szinte bármilyen helyzetben használhatók. A legerősebb akkumulátorok ellenállnak az IP68-nak, ellenállnak az ütéseknek és a hőnek.
Kés vásárlásakor szokás több paramétert is figyelembe venni, például az acél anyagát, a penge hosszát, a késnek tokját és hasonlókat. Azonban egy fontos dolgot, például a vágást, gyakran elfelejtik. Minden vágási típusnak megvannak az erősségei és gyengeségei. Ebben a cikkben megpróbáljuk a lehető legegyszerűbben összefoglalni őket.
Az élesség fenntartása mindig elengedhetetlen tényező, ha minőségesenjól akar vágni. Ezért kihívás, hogy garantáljuk ezt az élességet, még akkor is, ha a kést a munkahelyén is használja.
A mikrotech kések soha nem áldozták, és nem is fogják áldozni a minőséget az ár vagy a mennyiség rovására. Minden darab tökéletes és előállításához csak a legjobb minőségű anyagokat használják.
A legfontosabb, hogy legyen egy jó, éles kése. Éles késsel minden vágás könnyebb, gyorsabb és mindenekelőtt biztonságosabb. Ebben a cikkben megtalálhatja az összes alapvető információt arról, hogyan lehet professzionálisan élesíteni a kését. Először gondosan meg kell vizsgálnia a kés pengéjét, amely segít eldönteni, hogy mennyire kel megéleznie a kését.
Számos módszerrel tesztelheti a kés élének élességét. A legtöbben azt preferálják, hogy a penge könnyen tesztelhető legyen egy tipikus vágóanyagon - például egy paradicsomon.
Az az eszköz, amiről sokan azt gondolják, hogy élesítő acél, valójában fenőacél. Tehát mi a különbség az élesítés és a fenés között?
Előkészítés lépésről lépésre. Lazac filézésekor elválasztjuk a hal húsát a gerinctől. Egyszerűnek hangzik, nemde? Ha ismeri a helyes folyamatot és tapasztalatot szerez, akkor tényleg egyszerű feladat. A menetet felosztottuk önnek egyszerű lépésekre, amelyekhez illusztrációkat is csatoltunk.
A szakácskések a legnépszerűbb kések közé tartoznak. Finoman ívelt alakjuk lehetővé teszi a zöldségek könnyű és már-már elegáns kockára aprítását. Ezek a kések általában 20-30 cm közötti hosszúságú pengével rendelkeznek, aminek köszönhetően tökéletes nagyságúak alma, paprika, burgonya, brokkoli vagy akár káposzta felszeletelésére. Egy jó szakácskés erős, ellenálló, kiegyensúlyozott és könnyen kezelhető.
A szakácskés sokoldalú késsé vált és nagyon közkedvelt sok éttermi szakácsnál, de megtalálta helyét az otthoni konyhákban is.
Az éles kések konyhai mukára sokkal efektívebbek. Könnyedén szeletelhet velük húst, zöldséget, gyümölcsöt, pékárut és bármilyen más ételt anélkül, hogy elfáradna közben. Ezen kések jótulajdonságai közé tartozik, hogy időt spórol velük.
Melyik acél a legjobb? Jó acélból készült az a kés, amire  fenem a fogamat, vagy selejt anyagból van? Fog ez a kés rozsdásodni? Könnyen tompul? Képes leszek segítség nélkül megélezni? A kés acéljának választásakor ismét tekintettel kell lennünk arra, hogy milyen célra szeretnénk használni.
Megpróbáljuk megkönnyíteni önnek a megfelelő kés választását, hogy olyan legyen mintha kezébe öntötték volna.
Részletes útmutató arról, hogyan kell vásárolni a Knifestock.hu profi késeket áruló webáruházban.