Blog

/ 32 megjelenő cikk
Táto značka je známa svojimi inovačnými prístupmi a jedinečným dizajnom, čo ju umiestňuje na popredné miesta v tomto segmente. Kunwu Knives sa odlišuje použitím prémiových materiálov, vrátane ocelí ako Elmax a Vanax, povrchových úprav DLC (Diamond-Like Carbon), ako aj karbónových, titánových a G-mascus rukovätí. Tieto materiály nielen zabezpečujú výnimočnú odolnosť a funkčnosť, ale aj estetickú príťažlivosť.
Ebben a cikkben bemutatunk néhány olyan reteszelő mechanizmust, amely egy kívánatos EDC késben található.
Képzeljünk el egy legendát „szerény” megjelenéssel és óriási teljesítménnyel!
LIGHT MY FIRE Sweden– Olyan cég, amely olyan termékeket készít, amelyek újra összekötnek minket a természettel, bárhol is vagyunk.
A borotva egy egyedülálló eszköz, amely korszakokon át formálta a történelmet és a férfiak borostáit. A történelem előtti idők éles kagylóitól kezdve a mai szép és éles darabokig a borotvák hűséges társaink.
Leatherman Wave Plus – az egyik legkelendőbb multifunkciós szerszám a piacon. És jogosan!
A Victorinox RangerGrip 79 nagyszerű társ minden élethelyzetben. Képzeljük el ezt az egyedülálló eszközt, amely a klasszikus „svájci” kés evolúcióját mutatja be.
Fejszék- a történelem előtti időktől napjainkig a fejszék mítikus, praktikus és nagyon hasznos eszközök. Beszéljünk egy kicsit bővebben róla!
A machete egy nagyszerű, sokoldalú eszköz, amelyet világszerte széles körben használnak rendkívül sokféle munkához.

SOG

A SOG Specialty Knives számos szerszámot gyárt a katonai személyzet és az outdoor felhasználók számára.  A rendvédelmi szervek, a katonaság, a vadászok, az outdoor kedvelők, az ipari szakemberek és a mindennapi kések rajongói a legszélsőségesebb körülmények között is bíznak a SOG-ban. A KnifeStock kiváló áron kínálja Önnek ezeket a nagyszerű eszközöket.
Manapság már nem sok az olyan késrajongó, aki ne ismerné a CONDOR KNIFE AND TOOL céget. Kezdettől fogva azonnal felismerhetőek voltak a kézzel kidolgozott megjelenésükről, ami a régi világ technikájának olyan hangulatot kölcsönöz, amelyet a hagyományos szénacél pengék, fa fogantyúk és kompromisszumo nélküli bőrtokok tovább nyújtanak.
A Kizer a minőségi kések vezető kínai gyártója, amely 2013-ban kis forradalmat okozott a gyártásban és az árpolitikába.
A "santoku" szó jelentése "három erény". Ennek a késnek a nevét úgy választották ki, hogy a három fő felhasználási területét – vágás, szeletelés és aprítás – jellemezze
Az Ön által használt eszközök sok megmunkáláson mennek keresztül, és a megfelelő gondozásuk és csiszolásuk ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy könnyebbé tegye az életét, valamint a feladatok gyorsabb elvégzéséhez és a munka általános sikeréhez.
Az amerikai UltiClip cég biztosan nem újdonság a rejtett viselésű tokok területén. A több mint egy évtizedes tapasztalat és az innovatív megközelítés kivételes csatokat hozott a piacra a tokokhoz, amelyekkel fegyverei rejtve maradnak mindennapi viselkedésük során is.
Az évek során a zsebkés gyártók folyamatosan új mechanizmusokat állítottak elő termékeik használatának megkönnyítése érdekében. Az egyik kihívás, amely sok mérnök befektetési szellemét inspirálta, az volt, hogy egy kézzel kinyitotta a pengét.
Tudta, hogy 3 liter vízre van szükség egy üveg víz csomagolásához? Képzelje el, mennyi vizet takaríthat meg egy újrafelhasználható palackkal. És mi történik, ha egy évig többször élvezi a kávét egy bögréből?
Minden nap tart magánál kést? Bizonyára került már olyan helyzetbe, hogy valamit vágnia vagy szeletelnie kellett, olyankor hasznos, ha kéznél van egy kés. Vizsgálja meg közelebbről az összecsukható kések karbantartását, különös tekintettel a csapágyak kenésére. A helyes eljárás ugyanis jelentősen meghosszabbíthatja a kés élettartamát, és garantálja, hogy minden körülmények között megbízhatóan működjön.
A kiváló minőségű Fenix ​​zseblámpák nemcsak a hagyományos zseblámpáknál nagyobb fényárammal készülnek, hanem szinte bármilyen helyzetben használhatók. A legerősebb akkumulátorok ellenállnak az IP68-nak, ellenállnak az ütéseknek és a hőnek.
Kés vásárlásakor szokás több paramétert is figyelembe venni, például az acél anyagát, a penge hosszát, a késnek tokját és hasonlókat. Azonban egy fontos dolgot, például a vágást, gyakran elfelejtik. Minden vágási típusnak megvannak az erősségei és gyengeségei. Ebben a cikkben megpróbáljuk a lehető legegyszerűbben összefoglalni őket.
Az élesség fenntartása mindig elengedhetetlen tényező, ha minőségesenjól akar vágni. Ezért kihívás, hogy garantáljuk ezt az élességet, még akkor is, ha a kést a munkahelyén is használja.
A mikrotech kések soha nem áldozták, és nem is fogják áldozni a minőséget az ár vagy a mennyiség rovására. Minden darab tökéletes és előállításához csak a legjobb minőségű anyagokat használják.
A legfontosabb, hogy legyen egy jó, éles kése. Éles késsel minden vágás könnyebb, gyorsabb és mindenekelőtt biztonságosabb. Ebben a cikkben megtalálhatja az összes alapvető információt arról, hogyan lehet professzionálisan élesíteni a kését. Először gondosan meg kell vizsgálnia a kés pengéjét, amely segít eldönteni, hogy mennyire kel megéleznie a kését.
Számos módszerrel tesztelheti a kés élének élességét. A legtöbben azt preferálják, hogy a penge könnyen tesztelhető legyen egy tipikus vágóanyagon - például egy paradicsomon.