Hentes kések

(58)

Minden konyha alapja a konyhai és hentes kések, számukról és az összetételükről a felhasználó dönt. A minőség fontos, és ki kell mondani, hogy néhány euróért nem lehet minőségi konyhakést előállítani, éppen ellenkezőleg, a beruházás a hosszú élettartamban, a minőségi acélban és a minőségi fogantyúban is megmutatkozik, így a kések évtizedekig szolgálhatnak. Az ápolás fontos, a keményebb acél penge kevésbé tompul el, és a kések nem igényelnek állandó csiszolást.

A konyhai és hentes kések nem tartoznak a mosogatógépbe, eltompítja a pengéket, ez lerövidíti a kés élettartamát. A megfelelő tárolás nem tompítja vagy csorbítja a pengét, nem karcolja meg, ajánlottak a faállványok, a konyhakések mágneses tartói vagy a fiókrendezők.

A henteskéseket és szerszámokat tárolni és szállítani az erre a célra kialakított tárolókban ajánlott. A gyártók ezt szem előtt tartják, és halmozott henteskés készleteket kínálnak. Javasoljuk továbbá, hogy a minőségi professzionális főzőkéseket és szerszámokat szakácsok számára csomagolja és szállítsa az erre a célra tervezett csomagolásban, amelyet a Wusthof is kínál. A kések külön megvásárolhatók, de például a Wusthof konyhakések szettjét jobbanmegéri megvásárolni a gyártó által már egymásra halmozva. A Mikov hentes kések érdekesek az alacsonyabb árkategóriában, a Victorinox hentes kések beváltak és népszerűek, a Solingen hentes késeket pedig a Wusthof kínálja.

A konyhakések különféle típusokat, formákat és hosszúságokat tartalmaznak, minden háztartási és hivatásos fogyasztó saját felhasználása szerint választhat:

 • Szakács kés - sokoldalú zöldségek és gyógynövények szeletelésére, aprítására, porciózására.

Porciózó kés - szépen szeletel húst, sashimit, szeletel káposztafejet és még sok mást.

Henteskés - még nagy húsdarabokat is felvág és szeletel

Csontozó kés - elválasztja a húst a csontoktól és az ízületektől

Sonka kés - szeletelés, vékony szeletekre vágva, alkalmas cukrászati ​​célokra, desszertekhez

Vágókés - vékony, vágásra alkalmas, szeletelésre alkalmas, zöldségfélékre

Filézőkés - főleg halakhoz, elválasztja a húst a csontoktól, vékony filékre vágja

Steak kés - sima vagy fogazott penge, hegyes penge pecsenyékhez és karajhoz

Kenyér kés - hullámosított penge friss kenyérhez és bagetthez

Szaggatott kés - friss süteményekhez, lágy zöldségekhez és gyümölcsökhöz

Zöldség kés - tisztításhoz és hámozáshoz

Santoku - keleti konyhából származik, zöldségek és gyümölcsök, hús és hal, gyógynövények szeletelésére és aprítására

Sajtkés - speciálisan a sajt szeleteléséhez, akár villával is lehet a hegye helyett

Dekoratív kés - gyümölcsök és zöldségek faragására

Hús- és csontvéső

Victorinox konyhai és hentes kések, Wusthof konyhakések, német Boker konyhakések, mindez a minőség garanciája, a darabkések nagy választéka, vagy különféle halmozott késkészlet szakácsok és hentesek számára.

Ár:
4800 Ft
88320 Ft
58 terméket
Gyártók
Penge anyaga
Markolat anyaga
Tok anyaga
Penge hossza
10.5 cm
36 cm
Teljes hossz
13 cm
34.5 cm
Markolat hossza
13 cm
14.2 cm
Penge vastagsága
Penge magassága
Tömeg
51 g
268 g
Penge típusa
Felhasználási terület
Egykezes nyitás
Kés típusa
Nyitás típusa
Kapocs
Kivágás típusa
Penge felülete
Lehetőség gravírozásra
Származási ország
Szín
Csomagolás tartalma
Termékszűrő:
Victorinox 5.7803.15 - KNIFESTOCK

Victorinox 5.7803.15

Utolsó 2 darab
11 180 Ft ÁFA-val
8 390 Ft
VICTORINOX nôž - KNIFESTOCK

VICTORINOX nôž

Utolsó 2 darab
8 730 Ft ÁFA-val
6 550 Ft
Victorinox 5.5503.22 - KNIFESTOCK

Victorinox 5.5503.22

Szállításra kész
13 580 Ft ÁFA-val
10 190 Ft