Hentes kések

(58)

Minden konyha alapja a konyhai és hentes kések, számukról és az összetételükről a felhasználó dönt. A minőség fontos, és ki kell mondani, hogy néhány euróért nem lehet minőségi konyhakést előállítani, éppen ellenkezőleg, a beruházás a hosszú élettartamban, a minőségi acélban és a minőségi fogantyúban is megmutatkozik, így a kések évtizedekig szolgálhatnak. Az ápolás fontos, a keményebb acél penge kevésbé tompul el, és a kések nem igényelnek állandó csiszolást.

A konyhai és hentes kések nem tartoznak a mosogatógépbe, eltompítja a pengéket, ez lerövidíti a kés élettartamát. A megfelelő tárolás nem tompítja vagy csorbítja a pengét, nem karcolja meg, ajánlottak a faállványok, a konyhakések mágneses tartói vagy a fiókrendezők.

A henteskéseket és szerszámokat tárolni és szállítani az erre a célra kialakított tárolókban ajánlott. A gyártók ezt szem előtt tartják, és halmozott henteskés készleteket kínálnak. Javasoljuk továbbá, hogy a minőségi professzionális főzőkéseket és szerszámokat szakácsok számára csomagolja és szállítsa az erre a célra tervezett csomagolásban, amelyet a Wusthof is kínál. A kések külön megvásárolhatók, de például a Wusthof konyhakések szettjét jobbanmegéri megvásárolni a gyártó által már egymásra halmozva. A Mikov hentes kések érdekesek az alacsonyabb árkategóriában, a Victorinox hentes kések beváltak és népszerűek, a Solingen hentes késeket pedig a Wusthof kínálja.

A konyhakések különféle típusokat, formákat és hosszúságokat tartalmaznak, minden háztartási és hivatásos fogyasztó saját felhasználása szerint választhat:

 • Szakács kés - sokoldalú zöldségek és gyógynövények szeletelésére, aprítására, porciózására.

Porciózó kés - szépen szeletel húst, sashimit, szeletel káposztafejet és még sok mást.

Henteskés - még nagy húsdarabokat is felvág és szeletel

Csontozó kés - elválasztja a húst a csontoktól és az ízületektől

Sonka kés - szeletelés, vékony szeletekre vágva, alkalmas cukrászati ​​célokra, desszertekhez

Vágókés - vékony, vágásra alkalmas, szeletelésre alkalmas, zöldségfélékre

Filézőkés - főleg halakhoz, elválasztja a húst a csontoktól, vékony filékre vágja

Steak kés - sima vagy fogazott penge, hegyes penge pecsenyékhez és karajhoz

Kenyér kés - hullámosított penge friss kenyérhez és bagetthez

Szaggatott kés - friss süteményekhez, lágy zöldségekhez és gyümölcsökhöz

Zöldség kés - tisztításhoz és hámozáshoz

Santoku - keleti konyhából származik, zöldségek és gyümölcsök, hús és hal, gyógynövények szeletelésére és aprítására

Sajtkés - speciálisan a sajt szeleteléséhez, akár villával is lehet a hegye helyett

Dekoratív kés - gyümölcsök és zöldségek faragására

Hús- és csontvéső

Victorinox konyhai és hentes kések, Wusthof konyhakések, német Boker konyhakések, mindez a minőség garanciája, a darabkések nagy választéka, vagy különféle halmozott késkészlet szakácsok és hentesek számára.

Ár:
4800 Ft
113920 Ft
58 terméket
Gyártók
Penge anyaga
Markolat anyaga
Tok
Tok anyaga
Penge hossza
9 cm
36 cm
Teljes hossz
19.1 cm
34.2 cm
Markolat hossza
10.1 cm
14.2 cm
Penge vastagsága
Tömeg
71 g
268 g
Felhasználási terület
Kés típusa
Lehetőség gravírozásra
Származási ország
Szín
Termékszűrő:
Victorinox 5.5503.22 - KNIFESTOCK

Victorinox 5.5503.22

Szállításra kész
12 444 Ft ÁFA-val
10 880 Ft