Paracord

(23)

Paracord kötél, tartós vékony kötél, jelenleg annyira népszerű és elterjedt az emberek között, akik sok időt töltenek a természetben. Ez az ejtőernyős zsinór sokoldalúan használható, ezért röviden összefoglalva a turisták, utazók, táborozók felszerelésének része, a természetben való bármilyen jellegű tevékenységhez.

Kirándulások és hosszabb tartózkodások során előfordulhat olyan helyzet, hogy kötélre és zsinórra lesz szüksége, és ez a paracord kötél célja, amely kopásálló, nagy szilárdságú és teherbíró képességű, bár vékony, mégis nem foglal sok helyet. Egy ilyen kötél előreláthatatlan helyzetekben, sürgősségi leszállásnál, menedéképítéskor bármit fel lehet vele erősíteni, sérülés esetén szorítóként, vagy segédeszközként is zsolgálhat a ruhák szárításában.

A paracord zsinór általában a különféle termékek része, a kés, cipzár és kulcstartók fogantyúiként húrként megtalálhatjuk, túlélési készletekben és természetesen egy jól ismert karkötőként is. Egy ilyen karkötő a letekerés után körülbelül 2,5 - 5 méter zsinórt biztosít, a karkötő méretétől és a kötés módjától függően, ami segíthet a válsághelyzet kezelésében.

A Paracord karkötő nem csak divatügy, biztonsági ügy is, ha bekövetkezik valami előre nem látható dolog ér minket, kéznél van mint  elsősegély.

Ár:
640 Ft
3840 Ft
23 terméket
Gyártók
Hosszúság
Teherbírás
Termékszűrő: