Távolságmérők

(3)

A német Steiner távcsőgyártó évtizedek óta hozza az optikát, elsősorban vadászatra, túrázásra, szabadidőre és tengerészeti távcsövekre orientálódva. Termékeinek újításával két eszközt - egy távcsövet és egy távolságmérőt - kombinált.

Ezeket az egyedülálló eszközöket kínálják a Steiner LRF 1700 sorozat, alkalmas vadászok és turisták számára, valamint a Steiner Commander LRF, elsőbbséget élvezve a vízen és vízi sportoknál. A Steiner távcsöveket az időjárási viszonyoknak és a kopásnak való nagy ellenállás, a maximális fényáteresztés, a széléig rajzolodó tiszta képek, az élénk színek jellemzik. Ezek az eszközök nitrogénnel is vannak feltöltve, ellenállnak a magas plusz és mínusz hőmérsékletnek, a gumírozott tok ellenáll a sós víznek, savaknak, olajaknak.

A beépített lézeres irányzék a tereptárgyak segítségével könnyen meghatározza a földön és a vízen egyaránt a helyzetet és távolságot. Könnyen kezelhető, egy gomb megnyomásával a mért adatok közvetlenül a képen jelennek meg, még a kicsi és mozgó pontok is gond nélkül bemérhetők, a mérhető távolság akár 1700 méter.

Mivel a szabad szemmel végzett becslések nem pontosak, a lézerre fókuszált távcső új lehetőség, bárhol is használják ezeket a műszereket.

Ár:
973240 Ft
1019880 Ft
3 terméket
Gyártók
Gyártó
Szín
Származási ország
Garancia
Széria
Vízállóság
Vízállóság méterekig
Állítható szemlencsék
Típus
Felület
Szíj
Nitrogénnel töltve
Állvány kompatibilitás
Szíj anyaga
Tömeg
Magasság
Szélesség
Látómező 1000 m-nél
Nagyítás
Tompítási tényező
Az objektív átmérője
Fényerő
Tok
Objektív takarói
Szemlencsék takarói
Fókuszáló rendszer
Csomagolás tartalma
Termékszűrő: