Konyhai késkészletek

(72)

Az ételkészítés nem történhet konyhakések nélkül, legyen az hétköznapi háztartás vagy étterem, külön is megvásárolhatók, de előnyösebb, ha egy egész késkészletet vásárolunk.

A konyhai késkészleteknek számos előnyei vannak, jobb az áruk, ha a készlet blokkba van rakva, a kések mindig kéznél vannak a munkalapon, nem karcolódnak a fiókban, és megakadályozzuk az esetleges sérüléseket. A kés tárolására szolgáló tömbök kiegészítik a konyha kialakítását, ezek többnyire minőségi fából készülnek, különböző színűek, a kések tartalma változó, hogy minden fogyasztó a saját igényei szerint választhasson.

Javasoljuk, hogy a kések márkájára koncentráljon, amelyek külön is kínálnak késeket, így ha a kés megsérül, akkor nem a teljes készletet kell megvásárolni, hanem csak egy adott modellt. A Wusthof konyhai késkészletek, a német gyártótól, melynek székhelye Solingen, évek óta minőségi acéltermékeket hoz a piacra. A gyártó Solingen Boker dizájn késkészleteket kínál az igényes damaszkuszi acélból készült készletekhez is. A darabkések és a Victorinox konyhakések készletei a szakácsok körében is jól ismertek, az ázsiai konyha kedvelői számára a Herbertz cég japán késkészleteket hoz a piacra.

Ár:
1600 Ft
358990 Ft
71 terméket
Gyártók
Penge anyaga
Markolat anyaga
Penge hossza
8 cm
14 cm
Teljes hossz
Penge vastagsága
Tömeg
29 g
3096 g
Penge típusa
Felhasználási terület
Kés típusa
Penge felülete
Lehetőség gravírozásra
Származási ország
Szín
Funkciók száma
Jobb kezes - Bal kezes
Csomagolás tartalma
Termékszűrő:
Victorinox 5.1163.5 - KNIFESTOCK

Victorinox 5.1163.5

14 napon belül
34 740 Ft ÁFA-val
26 060 Ft
Victorinox 6.7111.3 - KNIFESTOCK

Victorinox 6.7111.3

Utolsó 3 darab
5 240 Ft ÁFA-val
3 930 Ft