Fenőkészletek

(39)

A késélező készletek jó választás, mert nem igényelnek olyan speciális készségeket, mint a kőcsiszolás. Az ilyen csiszolókészleteket könnyű és egyszerű kezelni, a helyes csiszolási szög vezetőrudakkal tartható fenn, mint ez a Lansky-köszörűknél, vagy mint a Spyderco Tri-Angle  merőleges húzásánál van.

A Lansky csiszoló készleteket többféle kivitelben gyártják, nagyon népszerűek a fogyasztók körében, a vételár elfogadható és a csiszolás eredménye professzionális. Ezek a készletek különféle szemcseméretű csiszolóköveket tartalmaznak, még a fogazott éleknhez is, a kövek külön megvásárolhatók, ami nagy előny, valamint további tartozékokat is megvásárolhat, a készlet praktikus műanyag tokba van csomagolva, ami növeli annak funkcionalitását.

A cseh gyártó KMFS csiszolószete kifinomult, ugyanakkor egyszerű, tökéletes professzionális eredménnyel történő csiszolást nyújt, a csiszológép első osztályú anyagokból készül. Mivel tokba van csomagolva, gond nélkül hordozható. Egyszerűen hordozhatóak a WorkSharp gyártó csiszológépei gyémántlemezekkel és vezetősínekkel.

Érdemes megfontolni az állítható szögű csiszolók választást, az ilyennel nem fordulhat elő, hogy akaratlanul is eltörjük a kés pengéjét, ráadásul a készletben található többféle szemcsézettséggel éles pengét eredményezhetünk.

Ár:
1920 Ft
89600 Ft
39 terméket
Gyártók
Termék típusa
Köszörülési szög
Szemcseméret
vizes köszörülés
olajos köszörülés
Anyag
Tömeg
Hosszúság
Magasság
Szélesség
Csomagolás tartalma
Termékszűrő:
Lansky Lansky 4 ROD LCD5D - KNIFESTOCK

Lansky Lansky 4 ROD LCD5D

Szállításra kész
9 516 Ft ÁFA-val
8 320 Ft
Lansky Ultra Fine Hone S1000 - KNIFESTOCK

Lansky Ultra Fine Hone S1000

Szállításra kész
4 392 Ft ÁFA-val
3 200 Ft
Lansky Fine Diamond Hone LDHFN - KNIFESTOCK

Lansky Fine Diamond Hone LDHFN

Szállításra kész
7 320 Ft ÁFA-val
6 400 Ft
Lansky LKUNV - KNIFESTOCK

Lansky LKUNV

4 - 8 hét
20 130 Ft ÁFA-val
17 600 Ft