Fenőkészletek

(44)

A késélező készletek jó választás, mert nem igényelnek olyan speciális készségeket, mint a kőcsiszolás. Az ilyen csiszolókészleteket könnyű és egyszerű kezelni, a helyes csiszolási szög vezetőrudakkal tartható fenn, mint ez a Lansky-köszörűknél, vagy mint a Spyderco Tri-Angle  merőleges húzásánál van.

A Lansky csiszoló készleteket többféle kivitelben gyártják, nagyon népszerűek a fogyasztók körében, a vételár elfogadható és a csiszolás eredménye professzionális. Ezek a készletek különféle szemcseméretű csiszolóköveket tartalmaznak, még a fogazott éleknhez is, a kövek külön megvásárolhatók, ami nagy előny, valamint további tartozékokat is megvásárolhat, a készlet praktikus műanyag tokba van csomagolva, ami növeli annak funkcionalitását.

A cseh gyártó KMFS csiszolószete kifinomult, ugyanakkor egyszerű, tökéletes professzionális eredménnyel történő csiszolást nyújt, a csiszológép első osztályú anyagokból készül. Mivel tokba van csomagolva, gond nélkül hordozható. Egyszerűen hordozhatóak a WorkSharp gyártó csiszológépei gyémántlemezekkel és vezetősínekkel.

Érdemes megfontolni az állítható szögű csiszolók választást, az ilyennel nem fordulhat elő, hogy akaratlanul is eltörjük a kés pengéjét, ráadásul a készletben található többféle szemcsézettséggel éles pengét eredményezhetünk.

Ár:
2100 Ft
97750 Ft
44 terméket
Gyártók
Termék típusa
Köszörülési szög
Szemcseméret
vizes köszörülés
olajos köszörülés
Anyag
Tömeg
Hosszúság
Magasság
Szélesség
Csomagolás tartalma
Termékszűrő:
Lansky deluxe gyémánt 4db. LKDMD - KNIFESTOCK

Lansky deluxe gyémánt 4db. LKDMD

Szállításra kész
41 930 Ft ÁFA-val
36 660 Ft
Lansky Ultra Fine Hone S1000 - KNIFESTOCK

Lansky Ultra Fine Hone S1000

Szállításra kész
4 800 Ft ÁFA-val
3 500 Ft
Lansky Fine Hone S0600 - KNIFESTOCK

Lansky Fine Hone S0600

Szállításra kész
3 600 Ft ÁFA-val
3 150 Ft
Lansky LKUNV - KNIFESTOCK

Lansky LKUNV

Szállításra kész
21 960 Ft ÁFA-val
19 200 Ft