Fegyver célzó távcsövek

(29)

Egyetlen vadász sem megy vadászni fegyver célzó távcső nélkül, ez egyfajta kötelező felszerelés, valamint binokuláris távcső is. A minőségi  fegyver célzó távcsövet minden vadász, sportlövő, mesterlövész, de az airsoft játékosa is értékelni fogja. A német Steiner gyártó fegyver célzó távcsöveket kínál a Steiner Ranger és Steiner M5XI, Steiner M7XI, Steiner M8XI sorozat igényes lövészeinek.

A visszavetített tartós konstrukció megfelel a legmagasabb követelményeknek, így bármilyen fegyverre, bármilyen kaliberre felszerelhető. A fényvisszaverés elnyelő rétegű lencsék 90% -os fényáteresztést érnek el, nagy fénykontraszt érhető el rossz körülmények között is, fény hiányában. Széles látóterük van, nagy nagyítás mellett is részletesen vetítik a képet, nitrogénnel vannak feltöltve, nem ködöznek, ellenállnak a pornak, a víznek, a plusz és a mínusz hőmérsékletnek. A lövő értékelni fogja a kereszt gyors fókuszálását a megvilágított fókuszpont gyors célzásáért. A Steiner MRS kollimátor mind a vadászt, mind a sportlövőt szolgálja a lőtéren. Tökéletes optikai tulajdonságok, nagy tartósság, sokféle beállítású mechanika, a Swarovski puskák jelenségek a lövészek körében.

Airsoft fegyver célzó távcső, fegyver célzó távcső vadászfegyverre, kis furatú puska - ma már nem jelent problémát távolságmérővel vagy éjjellátóval, bármilyen lövéshez szükséges ballisztikus számológéppel ellátott puskát vásárolni.

 

Ár:
15320 Ft
19440000 Ft
29 terméket
Gyártók
Gyártó
Szín
Származási ország
Garancia
Széria
Vízállóság
Vízállóság méterekig
Állítható szemlencsék
Típus
Nitrogénnel töltve
Fókuszpont (m)
Tömeg
Hosszúság
Nagyítás
Tompítási tényező
Az objektív átmérője
Dioptria korrekció-tartománya
Termékszűrő: