Turista távcsövek

(24)

Az utazás és a turizmus napjainkban nagyon elterjedt és megfizethető, az üdülés és a turizmus külföldön vagy Szlovákiában, a tenger mellett vagy a hegyekben. Tájak, távoli tárgyak vagy állatok megfigyelésekor arra kérjük, hogy közelítsünk a helyhez vagy tárgyhoz, hogy jobban lásson. Ez azonban nem mindig lehetséges, és akkor jó, ha visz egy megfigyelő eszközt magával - turisztikai távcső. Az utazáshoz való csomagoláskor figyelembe kell venni, hogy milyen távcsövet teszünk a hátizsákba, hogy az ne foglaljon sok helyet és ne legyen nehéz. Egy nagy teleszkóp gyalogolásnál megterhelhet minket, akár hátizsákban tárolják, akár a nyakunkban lógnak.

A Steiner német gyártó számos lehetőséget kínál. Kompakt távcső Steiner Wildlife 10,5 × 28, vagy Steiner Wildlife 8 × 24 kis súlyú. Összecsukható, nitrogénnel van megtöltve, ellenáll az időjárási viszonyoknak. A kisebb optika ellenére tiszta kép és tiszta kontúrok vannak még gyenge fényben és ködben is.

Steiner Safari kompakt távcső, egy másik lehetőség, nagyon kedvező árú modellek Safari UltraSharp 8 × 22, Safari UltraSharp 10 × 26, kicsi és könnyű. A még nagyobb kényelem érdekében például a mozgó célpontok megfigyelésekor a két kiváló modell a Steiner Safari Ultra Sharp 10 × 25 és a Steiner Safari Ultra Sharp 8 × 25. Ez a két távcső önfókuszáló, a dioptriás korrekciók mindkét szemlencsén vannak, tiszta kép, gumírozott, ergonomikus, könnyű.

A nagyobb átmérőjű lencsével ellátott Steiner Safari Ultra Sharp 8 × 30 és Steiner Safari Ultra Sharp 10 × 30 távcsövek nagyobb fényerővel és látómezővel, ergonomikus, gumírozott testtel rendelkeznek.

A Steiner SkyHawk 10 × 32 és a Steiner SkyHawk 8 × 32 távcső, kompromisszum kicsi és nagy között az összes minőségi paraméter fenntartásában. Ha nem vesszük figyelembe a távcső méretét, és inkább szélesebb látószöget, látómezőt és fényerőt élvezünk, a Steiner Wildlife 10 × 42 és a Steiner Wildlife 8 × 42 távcsövek megfelelnek az igényes felhasználónak, nagy felbontású, éles távcsöveknek, tiszta kép a széléig még rossz fényviszonyok között is, nitrogénnel feltöltve.

Megfizethetőbb, ugyanolyan minőségben vannak a Steiner SkyHawk 10 × 42 és a SkyHawk 8 × 42 távcső, a Steiner Safari 10 × 42, még a legnehezebb tevékenységeket is képesek kezelni, igényes időjárási körülmények között.

Vándorlás a hegyek közt, naplemente a tenger mellett, kalandos afrikai szafarik - az átélt benyomásokat a minőségi turisztikai optika mélyíti majd el. A német Steiner cég 1947 óta működik a piacon, ez idő alatt számos csúcsmodellt hozott magával. Minősége a legigényesebb fogyasztókat is kielégíti.

Ár:
4860 Ft
998860 Ft
24 terméket
Gyártók
Gyártó
Szín
Származási ország
Garancia
Széria
Vízállóság
Vízállóság méterekig
Állítható szemlencsék
Típus
Felület
Szíj
Nitrogénnel töltve
Prizma rendszer
Állvány kompatibilitás
Szíj anyaga
Fókuszpont (m)
Tömeg
Hosszúság
Magasság
Szélesség
Látószög
Látómező 1000 m-nél
Nagyítás
Tompítási tényező
Az objektív átmérője
Fényerő
Tok
Objektív takarói
Szemlencsék takarói
Fókuszáló rendszer
Csomagolás tartalma
Termékszűrő: