Fox Knives

Fox Knives

A Fox Knives olasz gyártó évtizedek óta sikeresen gyárt különböző formájú, méretű és kategóriájú késeket. Ennek a ma már jól ismert cégnek az eredete 1977-ig nyúlik vissza, azóta a vállalat folyamatosan fejlesztette és újította termékeit. Sikert értek el, amikor 2008-ban a FOX szerződést írt alá a NATO-val, és a szervezet alá tartozó katonai egységek késeinek bejegyzett és tanúsított beszállítója lett. A FOX a katonai és taktikai kések gyártására összpontosít, de fedezi a polgári piac keresletét is, így manapság világszerte jól ismert.

A FOX gyártója a kezdetektől fogva a minőségre épített, ami tükröződik a termékei gyártása során felhasznált legmodernebb anyagokban, a késpengék acélja N 690, 154 CM, 440 C az igényes fogyasztók számára vagy gyűjtők számára damasztacélból készült késeket kínálnak. Olajfát vagy cocobolo-fát használnak a fogantyúkon, bőrszíjakat, tartós micartua-t és G-1O-t. Az összecsukható kések mechanikus feldolgozása megbízható, könnyen nyithatók, a biztonsági zár biztonságosan rögzíti a kést. A rögzített kések bőrből vagy nejlonból készült tokokkal vannak felszerelve, és övön viselhetők. Ha a tok Molle rendszerű, a rögzítés módja változó.

A FOX kések népszerűek és keresettek, a világ minden sarkában kaphatók, a gyártó 2009-ben is létrehozott egy fióktelepet az Egyesült Államokban, hogy közelebb kerüljön az amerikai fogyasztóhoz, és sikeresen gyártott kések és kiegészítők modelljeit bizonyos iparágak számára. A gyártó katonai és taktikai fókuszú kések széles választékát kínálja, késeket a vadászoknak, késeket a gombaszedőknek, késeket a mentőknek, összecsukható késeket mindennapi használatra. A Knifestock weboldalunkon kiválaszthat egy kést attól a tevékenységtől függően, amelyhez használni fogja.

Ár:
3280 Ft
229190 Ft
49 terméket
Gyártók
Termék típusa
Tok
Nyél anyaga
Penge anyaga
Fejsze / Balta típusa
Tömeg
Teljes hossz
Él hossza
Penge anyaga
Markolat anyaga
Zárszerkezet
Tok anyaga
Penge hossza
4.5 cm
95 cm
Teljes hossz
10.5 cm
42.5 cm
Markolat hossza
8.7 cm
16.2 cm
Az összehajtott kés hoszza
8.5 cm
13.1 cm
Penge vastagsága
2.5 mm
5.3 mm
Penge magassága
Tömeg
30 g
575 g
Penge típusa
Felhasználási terület
Egykezes nyitás
Kés típusa
Nyitás típusa
Kapocs
Penge felülete
Lehetőség gravírozásra
Származási ország
Szín
Termékszűrő: