Glock

Glock

A céget Gustav Glock úr alapította 1963-ban, kezdetben műanyag függönyrudak, majd később a hadsereg különféle kiegészítőinek gyártásával foglalkozott. 1982 óta lőfegyvereket gyárt és szállít az osztrák hadseregnek és a világ több mint 100 országának világszerte.

Még 1975-ben, a lőfegyverek piacra dobása előtt, a Jagdkommandóval együttműködve egy kést fejlesztettek ki a hadsereg számára. A kés hatalmas szívóssága miatt népszerűvé vált, és széles körben használják a polgári piacon is. A penge SAE 1095 rugós szénacélból készül, fekete réteggel védve a korrózió ellen, a hornyokkal ellátott fogantyú tartós polimerből készül, a beépített védőburkolat védi a kezet a pengére való csúszástól, a védő beépített nyitóval rendelkezik. A penge hátsó részén található fűrész alkalmas a fa sürgős fűrészelésére kempingezés közben. A tok polimerből is készül, az övre könnyen felcsatolható, a kés a zárnak köszönhetően bármilyen helyzetben szilárdan tart a tokban.

A Glock lapátka egy másik sikeres termék, annak ellenére, hogy összecsukható, ugyanakkor elég erős, a fogantyúban rejtett fűrész van, összehajtott állapotban pedig nylon tokban könnyen hordozható.

Ár:
2400 Ft
19600 Ft
8 terméket
Gyártók
Penge anyaga
Markolat anyaga
Tok anyaga
Penge hossza
Teljes hossz
Markolat hossza
Penge vastagsága
2 mm
5 mm
Tömeg
Penge típusa
Felhasználási terület
Kés típusa
Szín
Csomagolás tartalma
Termékszűrő: