SUMMER SALE %
SUMMER SALE %

SUMMER SALE %     SUMMER SALE %     SUMMER SALE %

A Fenix ​​legnagyobb teljesítményű lámpái

A Fenix ​​Lighting a piac legjobb és legfényesebb kézilámpáit kínálja. Akár otthoni világítás igényeihez, akár nagy teljesítményű kézilámpákra van szüksége a munkahelyén, ezek a lámpák bárhol használhatóak. Noha sokan imádják a Fenix ​​zseblámpákat ultraibolya fényük és felhasználóbarát tulajdonságaik miatt, hosszú élettartamuk és robusztus felépítésük miatt is keresik őket. A Fenix ​​zseblámpák ellenállnak a legintenzívebb időjárási viszonyoknak és a napi használlatnak. Kétségtelenül az egyik legerősebb kézilámpa. Az IP68 védelemmel rendelkező FENIX kézilámpáknak köszönhetően, amelyek víz- és porállóak, a lámpák minden igényt kielégítenek.

Ellenálló lámpák

Legerősebb zseblámpáink a piac egyik legkeresettebb lámpája. Hatósávuk az IP68 és az A6061-T6 alumínium osztályt használják, amelyet a repülőgépiparban is használnak. Nagyon kemény, eloxált, kopásgátló HAIII felületből készülnek. Legtöbbjük ütésálló 1,5 méteres zuhanás mellett, 6 oldalon. A legerősebb Fenix ​​zseblámpák hihetetlenül erős fényt sugároznak. Mivel sok felhasználó használja a zseblámpáinkat, magától értetődik, hogy tartósak. Nagy teljesítményű zseblámpáink az átlagos zseblámpánál nagyobb kopásnak állnak ellen, rendkívül tartós felépítésüknek és beépített vízálló tulajdonságaiknak köszönhetően. Nem csoda, hogy mindenki szereti használni ezeket az elemlámpákat, a barlangászoktól a rendőrökig.

knifestock fenix vodotesne takticke baterky

Lámpatestek IP68 besorolással

A Fenix ​​IP68 besorolású lámpákat úgy tervezték, hogy a külső körülményektől függetlenül fényt nyújtsanak Önnek. Ezeket a tartós elemlámpákat a por és a víz elleni védelem szempontjából is nagyon jól értékelik. Teljes mértékben védve vannak a kis részecskéktől és a nedvességtől. Sok közülük vízálló porttal rendelkezik, hogy az elemlámpa túlélje az esős körülményeket, akár vízbe is merülve (2 méteres mélységig 30 percig). Tartósságuk biztosítja, hogy ezek a legmegbízhatóbb és legtartósabb fényforrások, amelyeket több éven keresztül teljes mértékben használni fog. Az IP68 besorolás növeli e legerősebb akkumulátorok általános tartósságát, megbízhatóságát és hosszú élettartamát.

A zseblámpa egyéb tartós jellemzői

A legerősebb lámpák nem csak azért ellenállóak, mert IP68-as védettséggel rendelkeznek. Tartós alumínium konstrukcióból készülnek, amely nemcsak a karcolásoktól védi meg őket. Kisebb, de többnyire nagyobb esések után is életben maradnak. Végül is A6061-T6 repülési minőségű alumíniumból vagy egy prémium típusú HAIII kemény eloxált kopásgátló felületből készülnek. Zseblámpáink nem fognak csalódást okozni Önnek a külső környezettel szembeni ellenálló képességükkel, valamint a fényükkel, amely munkában vagy kalandban Önnel tartanak. Most már tudja, hogy a legtartósabb zseblámpa van a kezében.

Hőmérsékleti ellenállás

Mivel a legerősebb zseblámpáink képesek kezelni a különböző időjárási körülményeket, érthető, hogy hőálló anyagból készülnek. Ez lehetővé teszi számukra, hogy ellenálljanak a kemény hidegnek és a rendkívüli melegnek. Zseblámpáink ugyanígy képesek ellenállni a - 35 ° C-nak, valamint 45 ° C-os hőmérsékletnek -, így valóban meglehet bízni bennük bármilyen környezetben. Ezek az ellenálló lámpák nagy teljesítményű ipari alkatrészekből készülnek. Bár rendkívül alacsony hőmérséklet esetén hidegálló elemeket ajánlunk, ne gondolja, hogy valamelyik elemünk csalódást okoz Önnek, és nem nyújt fényt, bármi is történjen.

knifestock fenix odolne svietidla a odolne baterky do prirody

Megbízhatóság

Rendkívül tartós felépítésüknek köszönhetően a legerősebb elemlámpáink valószínűleg a legmegbízhatóbb fényforrások. A megbízható zseblámpa gyakorlatilag elengedhetetlen bizonyos munkákhoz, ugyanakkor fontos és különösen megbízható fényforrás a mindennapi feladatokhoz is. Ezért a Fenix ​​csak a legjobb taktikai és kompakt zseblámpákat kínálja. Köztük talál tartós elemlámpákat IP68 védelemmel, valamint elemlámpákat mindennapi használatra és bármilyen körülmények közé. A mindennapi elemlámpák, például a Fenix ​​LD30, méretükben hasonlóak a Fenix ​​LR40R-hez, de ugyanolyan tartóssággal rendelkeznek.

Hosszú élettartam

Legerősebb Fenix ​​zseblámpánkat, életre szóló partnernek tekintheti. Ezeket a rugalmas lámpákat úgy tervezték, hogy ellenálljanak az időpróbáknak, vagyis lényegesen hosszabb ideig fognak teljesíteni, mint az átlagos zseblámpák. Tartós lámpáink egész napodig és munkájukig az 50 000 órás élettartam végéig tartanak (egy Fenix ​​zseblámpa átlagos élettartama). Akár taktikai zseblámpát, akár egy zseblámpát vásárol mindennapi használatra, akár a legfényesebb zseblámpáink egyikét, minden kétséget kizáróan hosszú évek szolgálatát fogja nyújtani, a tartós és gyakorlatilag tönkretehetetlen  kialakításának köszönhetően.

 

knifestock najjasnejsie takticke baterky fenix

Legerősebb lámpák

A Phoenix zseblámpák némelyike, ha nem is a legbonyolultabb, de a legtartósabb zseblámpák a piacon. Kiváló minőségű zseblámpáink nemcsak a hagyományos zseblámpáknál nagyobb fényárammal készülnek, hanem szinte bármilyen helyzetben használhatók. Számos legerősebb elemlámpánk kifinomult funkciókkal rendelkezik, beleértve az IP68 besorolást, a rendkívül tartós külső felépítést, az ütésállóságot, az időjárásállóságot és egyebeket. Zseblámpáink erős fényforrást biztosítanak Önnek akkor is, ha vízbe merülnek (legfeljebb 2 méter mélyre), vagy amikor leesnek vagy ütés éri őket. Megbízható fényforrásra van szüksége taktikai szakmájához, igényes munkájához, vagy a mindennapokban? Az egyik legerősebb Fenix zseblámpa használatával nemcsak a legjobb és legfényesebb fényforrást kapja, hanem a legtartósabbat is.

Iratkozzon fel a hírlevélre

Elnyerte az érdeklődését ez a cikk? Csatlakozzon más elégedett hír előfizetőkhöz az alábbi űrlap segítségével, és szerezzen elsőként információkat az akciókról vagy exkluzív termékekről!