SUMMER SALE %
SUMMER SALE %

SUMMER SALE %     SUMMER SALE %     SUMMER SALE %

Csökkentse minden nap a műanyag hulladékok mennyiségét a Stanley márkával

Mint természetrajongók és természetkedvelők, a Földdel való törődés a DNS-ünkben van. A Stanley megalapítása óta, amely több mint egy évszázada létezik, olyan környezetbarát és újrafelhasználható termékeket fejlesztünk, amelyek kiállják az idő próbáját. Elkötelezettek vagyunk a termékeink felelősségteljes előállítása iránt, az anyag szállításától kezdve a gyártási folyamatokig. Büszkén támogatjuk a bolygónk egészségére és jólétére összpontosító szervezeteket is, ideértve az alábbiakat: Climate Action Corps*, Plastic Impact Alliance, Protect Our Winters, The Conservation Alliance a Backcountry Hunters and Rybers.

Csatlakozzon a műanyag kihíváshoz

Ebben a hónapban felhívjuk a figyelmet a Plastic Free July® mozgalomra, amely egy globális mozgalom, amely támogatja a polgárokat és a vállalkozásokat a műanyag hulladék csökkentésében. Tavaly világszerte több mint 250 millió ember csatlakozott a kihíváshoz. A műanyagmentes július folyamán egyszerű lépésekkel segíthet, például elkerülheti az eldobható műanyag csomagolást, és műanyag szívószál helyett helyett újrafelhasználható szívószálakat használhat.

Segítsen az anyatermészetnek

Tudta, hogy 3 liter vízre van szükség egy üveg víz csomagolásához?Képzelje el, mennyi vizet takaríthat meg egy újrafelhasználható palackkal.. És mi történik, ha egy évig többször élvezi a kávét egy bögréből? Segít megelőzni 23 kilogramm üvegházhatású gázkibocsátást, 281 gallon vizet és 16 kilogramm hulladékot. Egy fát is megmenthet a kivágástól.

knifestock blog - stanley termosky

Ezenkívül a saját italok csomagolásával pénzt takaríthat meg - ami azt jelenti, hogy a Stanley palackok pillanatok alatt megtérülnek. Íme néhány kedvenc újrahasználható palackunk:

CLASSIC EASY-CLEAN WATER BOTTLE  | 1.0L

Maradjon hidratált az utazásain. Ez a duplafalú, szigetelt üveg órákig hidegen tartja a vizet.

knifestock blog - stanley termosky

GO BOTTLE WITH CERAMIVAC™ | 0.47L

A sima kerámia megfelel a rozsdamentes acél szilárdságának. Csak töltse meg kedvenc forró kávéjával, csokoládéjával vagy hideg italával, és útnak is indulhat.

knifestock blog - stanley termosky

ADVENTURE STAINLESS STEEL VACUUM BOTTLE | 1.0L

Ez a praktikus palack csomagolható és hordozható, valamint nem áteresztő. Ezenkívül van egy szigetelt fedele, amely kávécsészeként vagy teáspohárként is szolgálhat.

knifestock blog - stanley termosky

 

Ne feledje, hogy a palackját pótalkatrészekkel és garanciális szolgáltatásainkkal "fiatalíthatja". És ha ideje búcsúzni tőle, fontolja meg az adományozást, vagy gondosan hasznosítsa újra.

* A Stanley anyavállalata, a PMI, a Climate Action Corps kiemelkedő partnere.

A Stanley társaságról

A Stanley márka gazdag, több mint 100 éves múltra tekint vissza. A márkanevet William Stanley Jr feltalálóról lett elnevezve, aki örökre megváltoztatta a forró italok fogyasztásának módját. 1913-ban egyesítette az acél vákuumszigetelését és szilárdságát egy hordozható palackban, és feltalálta azt a teljes acélból készült vákuumpalackot, amelyet ma ismerünk és szeretünk.