Hátizsákok

(82)

Hátizsákok, Mil-Tec hátizsákok, nagy Mil-tec táskák, kisebb táskák, Mil-Tec válltáskák, zsebek és tokok erős, tartós anyagból készülnek, több egyszínű és álcázott kivitelben. A hátizsák hátsó része párnázott, a vállpántok puhák és állíthatóak, több rekeszt rejtenek, a MOLLE rendszer, amelyet eredetileg az amerikai hadsereg számára terveztek, lehetővé teszi további zsebek vagy különféle kiegészítők és felszerelések rögzítését zsinórral és egy karabinerrel.

A hátizsákok a legkisebbektől készülnek a gyermekek számára egészen a felnőtteknek valókig, a tevékenységtől, a természetben végzett bármilyen szabadtéri tevékenységtől, túrázástól, vadászattól, horgászattól, paintballtól, airsofttól függően. A nagyobb hátizsákok elég terjedelmesek ahhoz, hogy hosszabb időt tölthessenek a természetben vagy utazás közben, míg a kisebb hátizsákok elég nagyok mindennapi munkahelyi vagy iskolai használatra, amibe a laptop is elfér. A táskákat lehet kézben hordani, de ugyanúgy, mint egy hátizsákot a hátán is.

A német Mil-Tec gyártó hazánkban jól ismert a különféle katonai termékek nagy választékáról. A cég 1971-es megalakulása óta ruházatot, cipőt, hadsereg és turisták számára, világítástechnikai eszközöket, védelmi felszereléseket hoz piacra. Mivel a hadseregnek minőségi anyagokból készült termékekre van szüksége, ez a polgári piacra kerülő minőségi és első osztályú választékban is megmutatkozik.

Ár:
3690 Ft
86610 Ft
79 terméket
Gyártók
Szín
Derékszíj
Mellkaspánt
Hidro-erszény kompatibilitás
Vízálló
MOLLE rendszer
Kapacitás
Tömeg
Rekeszek száma
Max. magasság
Max. hosszúság
Max. szélesség
Anyag
Tépőzáras panel
Szabás
Hozzáférés a fő rekeszhez
Bekapcsolás
Termékszűrő: