Kemping felszerelés

(936)

A szabadidős táborozás a természetben fekészültséget és minőségi kültéri felszerelést igényel. Egy dolog ételeket és ruhákat csomagolni, a másik dolog az, ami eszünkbe jut majd, amikor szükségünk lesz rá.

A népszerű, különféle méretű Mil-Tec hátizsákok jól szolgálnak a természetben való hosszabb tartózkodás alatt és a felszerelés is könnyedén bepakolható. Ellenálló késre lesz szükség az élelmiszerek szeleteléséhez, az ágak aprításához, a tűz meggyújtásához, amelyek nagy számát megemlíthetjük a Victorinox gazdag felszereléssel ellátott kempingzsebkései, vagy egyszerűbben a Opinel szerint szinte minden gyártónál megfelelő modellt.

A rögzített kések tokkal, Morakniv, Ontario, Muela, Fox Knives, Fallkniven, Glock és mások nagyobbak, de erősebbek is, főleg ha full tang-ok. Victorinox, Leatherman, Böker, Herbertz multifunkciós eszközök nagyszerű szolgállatot nyújtanak, a szükséges multifunkciós eszközök mennyiségével. A táborozás magába foglalja a tűz előkészítését, a fa megdolgozását a  Morakniv, Hultafors, Crkt, Condor Valhala, Karesuando fejszékkel könnyen megteheti. A Cold Steel, a Fox Knives, a Kershaw, az Ontario, a Magnum és a Kizlyar gyártók machetéi segítenek megtisztítani a táborozás helyét, vagy levágni a bozótot. Sötétedéskor szükségünk van egy minőségi kempinglámpára, kézi lámpákra, fejlámpára, a Fénix vagy az Olight cég lámpájára, rajtunk múlik, hogy mit preferálunk.

A finn Kupilka gyártó könnyű és tartós edényeket és evőeszközöket fejlesztett ki a természetben való használatra, termoszokat és Stanley edényeket, amelyeknek köszönhetően mindenki finom ételeket, teát, kávét főzhet a természetben a friss levegőn. Ne feledkezzen meg a fenőről, amely bármilyen időjárás esetén megbízhatóan tüzet gyújt, a Lansky, a Fallkniven, a Taidea kései számára készült zsebcsiszolók, a Mil-Tec elsősegély-készletek, vagy a kempingfelszerelés kiegészítését egy kész csomaggal a túlélés érdekében. A megfelelő kempingfelszerelés nem fog el minket felkészületlenül, és lehetővé teszi, hogy élvezze a természetben és az úton töltött időt.

Ár:
320 Ft
153600 Ft
912 terméket
Gyártók
Termék típusa
Származási ország
Tok
Tok anyaga
Nyél anyaga
Penge anyaga
Fejsze / Balta típusa
Tömeg
Teljes hossz
Nyél hossza
Balta fejének hossza
Balta fejének magassága
Balta fejének vastagsága
Balta fejének súlya
Él hossza
Csomagolás tartalma
Elpusztítja a baktériumokat
Eltávolítja az egysejtűeket
Eltávolítja a vírusokat
Tömeg
Hosszúság
Átmérő
Tömeg
Teljes hossz
Csiholó átmérője
Szikra hőmérséklete
Csiholások száma
Gyártó
Szín
Származási ország
Derékszíj
Mellkaspánt
Hidro-erszény kompatibilitás
Vízálló
MOLLE rendszer
Kapacitás
Tömeg
Rekeszek száma
Max. magasság
Max. hosszúság
Max. szélesség
Anyag
Tépőzáras panel
Hozzáférés a fő rekeszhez
Bekapcsolás
Származási ország
Szín
Anyag
Űrtartalom
Átmérő
Tömeg
Magasság
Hosszúság
Teherbírás
Szín
Mosogatógépben mosható
Vízállóság
BPA mentes
Beleértve a csészét
Anyag
Tömeg
Magasság
Űrtartalom
Átmérő
Összecsukható
Tömeg
Penge hossza
Hosszúság nyitott állapotban
Csomagolás tartalma
Méret
Termékszűrő: