Evőeszközök

(150)

A természetben történő kirándulások és hosszabb tartózkodások megfelelő felszerelést igényelnek, az ételek mellett, turistaétkészletet is be kell szerezni. A kültéri edények könnyűek, funkcionálisak, egyszerűek egy ember számára való készlet, ami több ember számára kényelmesebb.

A termoszokat gyártó Stanley többféle kivitelben is kínál turisztikai étkészlet, a Stanley szabadtéri serpenyő felszereléssel, kiegészítőkkel, aminek köszönhetően az ételeket nemcsak melegítik, hanem főzéshez is használják. A Mil-Tec különféle szabadtéri felszereléseket kínál, köztük kemping evőeszközöket, amelyek szabad tűzre helyezhetők és friss levegőn főzhetőek. A finn Kupilka gyártó ételei könnyűek, ellenállnak az eséseknek és a hőmérsékletnek, és alkalmasak már főtt vagy grillezett ételek tálalására. Nem tagadja a szép skandináv dizájnt, és ezért a kunyhók körében is népszerű, a horgászok, vadászok, táborozók értékelni fogják, praktikus és stílusos  étkészletként.

Ne felejtsd el az evőeszközöket, a turista a felhasznált anyagoknak köszönhetően könnyített, összehajtható vagy tokba csomagolható. Egyszerűbb kialakítású: az egyik végén egy kanál, a másikon egy villa, ami elegendő, ha a kés már a felszerelés része.

Ár:
960 Ft
121550 Ft
146 terméket
Gyártók
Termék típusa
Szín
Vízállóság
BPA mentes
Anyag
Tömeg
Magasság
Űrtartalom
Átmérő
Származási ország
Szín
Anyag
Űrtartalom
Átmérő
Tömeg
Magasság
Termékszűrő:
Kupilka Brown S01K - KNIFESTOCK

Kupilka Brown S01K

Szállításra kész
2 000 Ft ÁFA-val
1 640 Ft
Kupilka Brown S11K - KNIFESTOCK

Kupilka Brown S11K

Szállításra kész
2 000 Ft ÁFA-val
1 640 Ft
Kupilka KUPILKA 44 barna K44B0 - KNIFESTOCK

Kupilka KUPILKA 44 barna K44B0

Szállításra kész
7 990 Ft ÁFA-val
6 550 Ft