Evőeszközök

(125)

A természetben történő kirándulások és hosszabb tartózkodások megfelelő felszerelést igényelnek, az ételek mellett, turistaétkészletet is be kell szerezni. A kültéri edények könnyűek, funkcionálisak, egyszerűek egy ember számára való készlet, ami több ember számára kényelmesebb.

A termoszokat gyártó Stanley többféle kivitelben is kínál turisztikai étkészlet, a Stanley szabadtéri serpenyő felszereléssel, kiegészítőkkel, aminek köszönhetően az ételeket nemcsak melegítik, hanem főzéshez is használják. A Mil-Tec különféle szabadtéri felszereléseket kínál, köztük kemping evőeszközöket, amelyek szabad tűzre helyezhetők és friss levegőn főzhetőek. A finn Kupilka gyártó ételei könnyűek, ellenállnak az eséseknek és a hőmérsékletnek, és alkalmasak már főtt vagy grillezett ételek tálalására. Nem tagadja a szép skandináv dizájnt, és ezért a kunyhók körében is népszerű, a horgászok, vadászok, táborozók értékelni fogják, praktikus és stílusos  étkészletként.

Ne felejtsd el az evőeszközöket, a turista a felhasznált anyagoknak köszönhetően könnyített, összehajtható vagy tokba csomagolható. Egyszerűbb kialakítású: az egyik végén egy kanál, a másikon egy villa, ami elegendő, ha a kés már a felszerelés része.

Ár:
1400 Ft
129600 Ft
125 terméket
Gyártók
Termék típusa
Származási ország
Szín
Anyag
Átmérő
Tömeg
Magasság
Termékszűrő:
Herbertz 618412 - KNIFESTOCK

Herbertz 618412

Utolsó darab
4 400 Ft ÁFA-val
3 100 Ft
Kupilka Black S04K - KNIFESTOCK

Kupilka Black S04K

Szállításra kész
2 000 Ft ÁFA-val
1 750 Ft
Kupilka Green S02K - KNIFESTOCK

Kupilka Green S02K

Utolsó 2 darab
2 000 Ft ÁFA-val
1 750 Ft