- Áru egyszerű visszaküldése
- Nevezetes gyártók eredeti termékei
- Gyors kiszállítás saját raktárból
Termékleírás
Ezt a Dellinger Okami csontozó kést kifejezetten precíz csontozásra és nyúzásra tervezték a konyhában. 145 mm-es pengéjével kellő rugalmasságot és irányítást biztosít a húsok hatékony csontozásához vagy nyúzásához. A japán AUS-10 acél. A pengemagot a nagy élesség, a tartósság és a hosszú távú megőrzési képesség miatt választották ki.
A kés markolata G10-es anyagból készült, mely nagy tartósságáról és extrém körülményeknek is ellenálló képességéről ismert. A dekoratív szegecssel ellátott lekerekített forma nem csak a kés esztétikai megjelenését javítja, hanem kényelmes és biztonságos tartást is biztosít a hosszú távú használat során.
Ez a csontozó kés ideális eszköz a professzionális szakácsoknak, de otthoni szakácsoknak is, akiknek megbízható szerszámra van szükségük bonyolultabb konyhai feladatokhoz. Speciális funkciói és kivételes kidolgozása garantálja, hogy értékes és tartós kiegészítője lesz minden konyhai berendezésnek.
-
Penge anyaga:AUS-10
-
Markolat anyaga:G-10
-
Penge hossza:14.5 cm
-
Teljes hossz:26.5 cm
-
Markolat hossza:11.5 cm
-
Tömeg:105 g
-
Felhasználási terület:Konyha
-
Kés típusa:Rögzített, Konyhai
A termék paraméterei
-
Penge anyaga:AUS-10
-
Markolat anyaga:G-10
-
Penge hossza:14.5 cm
-
Teljes hossz:26.5 cm
-
Markolat hossza:11.5 cm
-
Tömeg:105 g
-
Felhasználási terület:Konyha
-
Kés típusa:Rögzített, Konyhai